6996664023 Ηπείρου 55Α, Λάρισα altinrama68@gmail.com
hero image
 
 
 
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
RAMA CONSTRUCTION | Κατασκευές & Οικοδομικές Εργασίες Λάρισα

Εάν βαρεθήκατε το χρώμα του δωματίου σας και θέλετε κάτι διαφορετικό, η εταιρεία μας “RAMA CONSTRUCTION” η οποία η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, μπορεί να αναλάβει το βάψιμο της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου, προσφέροντάς σας ένα άψογο ποιοτικά και αισθητικά αποτέλεσμα.

Είτε θέλετε να βάψετε ένα δωμάτιο του σπιτιού σας, είτε ολόκληρο το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο, ακόμα και αν θέλετε να πραγματοποιήσετε κάποια ανακαίνιση, μπορούμε να σας προτείνουμε μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς σύμφωνα πάντα με το στυλ που επιθυμείτε για τον χώρο σας.

Μπορούμε να αναλαμβάνουμε το βάψιμο εσωτερικά και εξωτερικά του κτιρίου σας εξυπηρετώντας άμεσα την Λάρισα, όλη την περιφέρεια Θεσσαλίας και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΒΑΦΟΥΜΕ
  Οικίες & Εξοχικά
  Φοιτητικές Κατοικίες
  Πολυκατοικίες
  Καταστήματα
  Γραφεία
  Εργοστάσια
  Δημόσια κτίρια κ.α.
 
Στόχος μας είναι να έχετε ένα φρεσκοβαμμένο και μοναδικό χώρο για πολλά χρόνια!
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας δεν σταματά να ενημερωνόμαστε για τις νέες τάσεις στον χώρο των ελαιοχρωματισμών και μένει πάντα ενήμερο για νέες μεθόδους και πρακτικές ώστε να μπορεί πάντα να σας προτείνει τις καλύτερες και πιο σύγχρονες τεχνοτροπίες και λύσεις για το βάψιμο του χώρου σας.

Μέσα από μία τεράστια γκάμα χρωμάτων με την βοήθειά μας και την συμβουλευτική μας άποψη, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα ή τους συνδυασμούς χρωμάτων που επιθυμείτε για τον χώρο σας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φανταστείτε την ατμόσφαιρα που θέλετε να έχει ο χώρος σας, και να μας την περιγράψετε.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι πάντα επώνυμα και ποιοτικά ώστε να μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την ποιότητα των εργασιών μας, ενώ φροντίζουμε πάντα να τηρούμε το χρονοδιάγραμμα που έχουμε ορίσει εξ’ αρχής.
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε την Λάρισα, όλη την περιφέρεια Θεσσαλίας και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.