6996664023 Ηπείρου 55Α, Λάρισα altinrama68@gmail.com
hero image
 
 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ
RAMA CONSTRUCTION | Κατασκευές & Οικοδομικές Εργασίες Λάρισα

Με τη χρήση και εφαρμογή γυψοσανίδων, μπορείτε να αποκτήσετε λειτουργικούς και αισθητικά αναβαθμισμένους χώρους, διαμορφωμένους έτσι, ώστε να καλύπτουν τις καθημερινές σας ανάγκες. Εκτός από την κάλυψη αναγκών διαρρύθμισης, οι γυψοσανίδες προσθέτουν και ένα ιδιαίτερο διακοσμητικό ύφος στον προσωπικό ή και επαγγελματικό σας χώρο.

Η εταιρεία μας “RAMA CONSTRUCTION” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, δραστηριοποιείται στις γύψινες κατασκευές και διακοσμήσεις και μπορεί να αναλάβει αλλά και να σας προτείνει μοναδικές και κομψές λύσεις, που μπορούν να καλύψουν επιτυχώς κάθε γούστο και διακοσμητική απαίτηση σας.

Είτε πρόκειται για οικία είτε για επαγγελματικό χώρο, διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία που μας επιτρέπουν να μπορούμε να  καλύψουμε και τα πιο απαιτητικά έργα που σκέφτεστε να μας αναθέσετε. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Οροφές - Ψευδοροφές
  Γύψινα Χωρίσματα
  Τζάκια
  Βιβλιοθήκες
  Ραφιέρες
  Γύψινες διακοσμήσεις
  Ειδικές κατασκευές
 
Οι κατασκευές γυψοσανίδας που προσφέρουμε, πληρούν υψηλές προδιαγραφές και δίνουν λύσεις στις πιο απαιτητικές προσδοκίες σας. Όποιο και αν είναι το ύφος του χώρους σας, κλασικό, μοντέρνο ή minimal, μπορούμε να σας δώσουμε τις ιδανικές προτάσεις για έναν όμορφο και εντυπωσιακό χώρο.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας ώστε να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο και να σας προσφέρει ένα άψογο ποιοτικά και αισθητικά αποτέλεσμα.

Τα ποιοτικά υλικά και οι σύγχρονες τεχνικές μας συντελούν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με βάση πάντα τις ανάγκες του χώρου σας. 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε την Λάρισα, όλη την περιφέρεια Θεσσαλίας και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.