6996664023 Ηπείρου 55Α, Λάρισα altinrama68@gmail.com
hero image
 
 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ & ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ
RAMA CONSTRUCTION | Κατασκευές & Οικοδομικές Εργασίες Λάρισα

Η κατασκευή αλλά και η ανακαίνιση κάθε κτιρίου είναι μία διαδικασία που συχνά προκαλεί άγχος ή αβεβαιότητα στους ιδιοκτήτες, επειδή δεν γνωρίζουν ποιες επεμβάσεις πρέπει να γίνουν, ώστε να καλύψουν αποτελεσματικότερα τις ανάγκες τους.

Αν λοιπόν θέλετε να αποφύγετε το άγχος, η εταιρεία μας “RAMA CONSTRUCTION” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες και εγγυημένες υπηρεσίες για την κατασκευή του κτιρίου σας ή για μία ολική ανακαίνισή του.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό ανακαινίζουμε πλήρως ή εν μέρη των χώρο σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Μπορούμε να αναλάβουμε την ανακαίνιση της οικίας, του εξοχικού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου καθώς και την ανακαίνιση τμήματος του κτιρίου σας, όπως την ανακαίνιση μπάνιου, κουζίνας, σαλονιού και κάθε δωματίου.
 
 
 
 
 
 
 
 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Διαθέτουμε μία εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα που μπορεί να καλύψει μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών για την σωστή κατασκευή και ανακαίνιση του χώρου σας και εργάζεται με συνέπεια και επιμέλεια μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. 
 
 
 
 
  Αλλαγή ειδών υγιεινής
  Ανακαίνιση wc
  Ανακαίνιση εσωτερικών χώρων
  Ανακαίνιση κουζίνας
  Ανακαίνιση με ενεργειακή αναβάθμιση
  Ανακαίνιση μπάνιου
  Ανακαίνιση παιδικού δωματίου 
  Ανακαίνιση σπιτιού
 
  Αναστήλωση
  Αντικατάσταση δαπέδων
  Αντικατάσταση πλακιδίων
  Αποξηλώσεις
  Αποπεράτωση οικοδομών
  Ελαιοχρωματισμοί
  Εξωτερικός χρωματισμός κτιρίων
  Επισκευή κεραμοσκεπής
 
  Επισκευή υφιστάμενων δαπέδων
  Κατασκευές γυψοσανίδας
  Μονώσεις
  Νέα εσωτερική διαρρύθμιση
  Νέα υδραυλική εγκατάσταση
  Πατητή τσιμεντοκονία
  Σοβατίσματα
  Τοποθέτηση ταπετσαρίας
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
Με διαρκή ενημέρωση για τις σύγχρονες τάσεις στο χώρο της κατασκευής και της ανακαίνισης και χρησιμοποιώντας εγγυημένα ποιοτικά υλικά μπορούμε να δώσουμε ένα καλαίσθητο και λειτουργικό αποτέλεσμα στον χώρο σας.
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε την Λάρισα, όλη την περιφέρεια Θεσσαλίας και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.